Actualizați-vă browserul
Browserul utilizat nu mai este compatibil. Pentru a vă putea oferi experiența cea mai plăcută actualizați browserul actual cu unul mai nou.

Saltea cu arcuri individuale Fyzio Cu arcuri individuale 200x80 cm (T2)

Pe stoc ultima bucată! Livrăm până miercuri 13.7.
Ortopedică. 7 zone anatomice. 230 arcuri individuale/ m2. Antibacterial, antispumant. Duritate T2/T3. Cu strat de cocos. Saltea ortopedică de înaltă calitate cu înălțimea de 20 cm cu un sistem cu 7 zone a miezului cu arcuri individuale, în combinație cu spumă poliuretanică confortabilă și fibre de n... Toată descrierea »
949 lei cu TVA
949 lei
-
+
Pe stoc ultima bucată! Livrăm până miercuri 13.7.
Comandă telefonică/ Întrebare:
Ortopedică.
7 zone anatomice.
230 arcuri individuale/ m2.
Antibacterial, antispumant.
Duritate T2/T3.
Cu strat de cocos.
Codul produsului:
763295
Înălțime:
20 cm
Lățime:
80 cm
Lungime:
200 cm
Greutate:
17 kg
Garanție
24 luni
Descriere:
Saltea ortopedică de înaltă calitate cu înălțimea de 20 cm cu un sistem cu 7 zone a miezului cu arcuri individuale, în combinație cu spumă poliuretanică confortabilă și fibre de nucă de cocos naturale. Miezul cu arcuri individuale copiază perfect forma corpului uman, este compusă din mici arcuri separate în forma unei albine de plastic și în plus, 7 zone de duritate, ceea ce mărește efectul ortopedic. Are o funcție ortopedică și antialergică ridicată.
Duritate:
o parte - mediu moale (T2), cealaltă parte - mediu moale (T2)
Rigiditate dublă:
utilizare pe o parte a plăcii cu strat de cocos
Grilă recomandată
Fix:
Garanție
2 ani
Spălare:
60 de grade
Greutate maximă admisă:
până la 120 kg
Sistem de zone:
Fyzio 7
Husă detașabilă:
Husă detașabilă cu ajutorul fermoarului
Husă Chloe activ:
Husa alb zăpezie iar la atingere foarte plăcută se potrivește perfect pentru oamenii cu piele sensibilă, conține standar OEKO-TEX certificat și de înaltă calitate, este țesut cu umplutură foarte respirabilă, are fibre PES 200 gr/m2, antibacterian, antierodabil, cu fermoar și lavabil până la 60 de grade.
Observație:
Culoarea spumei poate fi diferită decât prezentată în imagine. Acest lucru nu este motiv pentru reclamație..
Realizare:
Salteaua poate fi realizată și într-o dimensiune atipică în funcție de nevoile voastre. Pentru mai multe informații, contactați-ne telefonic.

Capacitate maximă:

Până în 120 kg

Poziție de somn recomandată:

Spate/Lateral/Combinație

Produse din aceeași categorie
-4%
1 969 lei 1 899 lei
Până la 4-5 săptămâni
-5%
999 lei 949 lei
Până la 4-5 săptămâni
-2%
1 939 lei 1 899 lei
Până la 4-5 săptămâni
Aprecierile produsului:
100%
4x
Au apreciat 4 clienții
Clienții au scris 1 părere
Marcela, Pașcani rating 05.11.2015
seriozitate
Vă recomandăm și
Aveți întrebări? Vă ajutăm cu plăcere
Întrebați-ne
0312 294 517
Formular online
Oferte noutăți și promoții
Fiți primul care va știi despre promoțiile și noutățiile noastre. Prin logare sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale.
De acum nu veți mai rata reducerile sau noutățile noastre.
Dacă nu primiți informații despre noutățile noastre, aruncați o privire dacă nu au ajuns în spam
Garanția de returnare a bunurilor până în 60 de zile
Garanția de returnare

Returnarea bunurilor până în 60 de zile
Cumpărătorul își rezervă dreptul de a rezilia contractul după condițiile legii despre protecția consumatorului, până în 14 zile de la ziua preluării bunurilor.

Cu toate acestea, noi Vă oferim posibilitatea de returnare a bunurilor nefolosite, chiar și după expirarea acestei perioade legislative și asta până la 60 de zile.

Bunurile trebuie să fie în ambalajul original, nedeteriorate, neutilizate și complete. Produsele asamblate nu pot fi returnate. În cazul în care doriți să returnați produsele deja deschise sau cu ambalajul deteriorat, pentru aceste bunuri se va percepe o taxă de 30% din prețul achiziționat. Utilizarea termenului prelungit pentru returnarea produselor achiziționate în magazinul nostru, nu este posibilă pentru produsele care au fost schimbate prin procesul de reclamare (înlocuirea unei piese) produse atipice (fabricate la comandă) și produsele din categoriile Bazar și Promoții.

Rezilierea contractului trebuie să includă identificarea cumpărătorului, numărul comenzii, denumirea exactă a produsului, modul de returnare a plății – nr. de cont bancar, adresa poștală și motivul rezilierii contractului. Odată cu rezilierea contractului cumpărătorul este obligat să livreze produsele vânzătorului în ambalajul original, cu toate accesoriile disponibile inclusiv toată documentația, manual de utilizare, scrisoare de garanție, dovada plății, eventuale cadouri primite la achiziție, toate părțile oricărui set sau colecție de mobilier, etc., la adresa depozitului nostru.

Mai multe informații despre rezilierea contractului pot fi găsite în Termeni și Condiții

Aceste dispoziții se aplică pentru comenzile plasate după 01.08.2018 și nu pot aplicate retroactiv. Această ofertă este valabilă doar pentru persoanele fizice – juridice nu.
en de livrare în cursul anului, înafara sărbătorilor. Odată cu apropierea sărbătorilor de Crăciun, capacitățile sunt în această perioadă aglomerată limitate - atât capacitățile producătorilor, furnizorilor, transportatorilor precum și capacitățile noastre de depozitare și logistică. Vom face totul pentru a livra comanda până de Crăciun însă pentru acest produs nu mai putem garanta acest lucru. Produsele cu garanția livrării până de Crăciun sunt etichetate în oferta noastră "până de Crăciun".
Livrarea comenziilor
Livrarea mobilierului se face fie prin transportul nostru fie prin firmele de curierat.

- la comenzi peste 1000 Lei transportul este GRATUIT
- la comenzi până la 1000 Lei transportul este 40 Lei

Pentru informații mai detaliate Vă rugăm să vizitați secțiunea Livrarea comenziilor.

Timp de livrare
Timpul de livrare este afișat pentru fiecare produs sub butonul “Adăugați în coș“.

Suport clienți
Luni - Vineri: 9:00 - 19:00
Tel: 0312 294 517
info@zondo.ro