Actualizați-vă browserul
Browserul utilizat nu mai este compatibil. Pentru a vă putea oferi experiența cea mai plăcută actualizați browserul actual cu unul mai nou.

Saltea cu arcuri individuale Mimas 200x120 cmn (T3)

Livrare gratuită
-35%
Disponibilitate: Întrebați ne
Livrarea este Gratis! este perfect
Livrare gratuită
Această saltea este fabricată din arcuri Bonell care oferă flexibilitatea necesară. Husa antialergenică fabricată din bumbac cu o greutate de 350-400 g/m2. Duratatea medie a salte... Toată descrierea »
1 599 lei Economisiți 560 lei (35%) 1 039 lei cu TVA
1 599 lei 1 039 lei
-
+
Disponibilitate: Întrebați ne
Livrarea este Gratis! este perfect
Comandă telefonică/ Întrebare:
Codul produsului:
1039938
Înălțime:
18 cm
Lățime:
120 cm
Lungime:
200 cm
Greutate:
16 kg
Garanție
24 luni
Descriere:
Această saltea este fabricată din arcuri Bonell care oferă flexibilitatea necesară. Husa antialergenică fabricată din bumbac cu o greutate de 350-400 g/m2. Duratatea medie a saltelei este pentru utilizare universală. Toate materialele utilizate sunt antialergice.
Capacitate maximă:
până la 120 kg
Arcurile Bonell sunt realizate din sarma de înalta calitate cu diametrul de 2,2 mm. Diametrul arcului din partea de mijloc este mai mic decât diametrul părților exterioare. Trăsătura caracteristică a arcurilor este flexibilitatea progresivă: o sarcină mică asupra saltelei determină o rezistență mică a saltelei și cu cât presiunea este mai mare, cu atât deplasarea forței este mai mare. Arcurile sunt conectate în serie astfel încât salteaua este mult mai rezistentă la deformare decât salteaua din spumă. Construcția asigură rigiditate ridicată, durabilitate și confort în timpul somnului. Înălțimea miezului este de 11 cm, iar densitatea arcurilor este de 112 buc/m2.
Saltea hipoalergenică.Cadrul saltelei precum și materialele utilizate garantează absentarea textilului antialergic, astfel este alegerea ideală pentru persoanele alergice.
Conține fibră care oferă suficientă aerisire saltelei.
Salteaua are duritate medie.
Poziția de dormit recomandată:
Pe burtă/ pe spate/ lateral/ combinația acestora.
Produse din aceeași categorie
-34%
1 999 lei 1 329 lei
Până la 6-7 săptămâni
-32%
1 699 lei 1 149 lei
Până la 6-7 săptămâni
-33%
1 199 lei 809 lei
Până la 6-7 săptămâni
-34%
1 399 lei 919 lei
La cerere
-33%
2 399 lei 1 619 lei
La cerere
Aveți întrebări? Vă ajutăm cu plăcere
Întrebați-ne
0312 294 517
Formular online
Oferte noutăți și promoții
Fiți primul care va știi despre promoțiile și noutățiile noastre. Prin logare sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale.
De acum nu veți mai rata reducerile sau noutățile noastre.
Dacă nu primiți informații despre noutățile noastre, aruncați o privire dacă nu au ajuns în spam
Garanția de returnare a bunurilor până în 60 de zile
Garanția de returnare

Returnarea bunurilor până în 60 de zile
Cumpărătorul își rezervă dreptul de a rezilia contractul după condițiile legii despre protecția consumatorului, până în 14 zile de la ziua preluării bunurilor.

Cu toate acestea, noi Vă oferim posibilitatea de returnare a bunurilor nefolosite, chiar și după expirarea acestei perioade legislative și asta până la 60 de zile.

Bunurile trebuie să fie în ambalajul original, nedeteriorate, neutilizate și complete. Produsele asamblate nu pot fi returnate. În cazul în care doriți să returnați produsele deja deschise sau cu ambalajul deteriorat, pentru aceste bunuri se va percepe o taxă de 30% din prețul achiziționat. Utilizarea termenului prelungit pentru returnarea produselor achiziționate în magazinul nostru, nu este posibilă pentru produsele care au fost schimbate prin procesul de reclamare (înlocuirea unei piese) produse atipice (fabricate la comandă) și produsele din categoriile Bazar și Promoții.

Rezilierea contractului trebuie să includă identificarea cumpărătorului, numărul comenzii, denumirea exactă a produsului, modul de returnare a plății – nr. de cont bancar, adresa poștală și motivul rezilierii contractului. Odată cu rezilierea contractului cumpărătorul este obligat să livreze produsele vânzătorului în ambalajul original, cu toate accesoriile disponibile inclusiv toată documentația, manual de utilizare, scrisoare de garanție, dovada plății, eventuale cadouri primite la achiziție, toate părțile oricărui set sau colecție de mobilier, etc., la adresa depozitului nostru.

Mai multe informații despre rezilierea contractului pot fi găsite în Termeni și Condiții

Aceste dispoziții se aplică pentru comenzile plasate după 01.08.2018 și nu pot aplicate retroactiv. Această ofertă este valabilă doar pentru persoanele fizice – juridice nu.
en de livrare în cursul anului, înafara sărbătorilor. Odată cu apropierea sărbătorilor de Crăciun, capacitățile sunt în această perioadă aglomerată limitate - atât capacitățile producătorilor, furnizorilor, transportatorilor precum și capacitățile noastre de depozitare și logistică. Vom face totul pentru a livra comanda până de Crăciun însă pentru acest produs nu mai putem garanta acest lucru. Produsele cu garanția livrării până de Crăciun sunt etichetate în oferta noastră "până de Crăciun".
Livrarea comenziilor
Livrarea mobilierului se face fie prin transportul nostru fie prin firmele de curierat.

- la comenzi peste 1000 Lei transportul este GRATUIT
- la comenzi până la 1000 Lei transportul este 40 Lei

Pentru informații mai detaliate Vă rugăm să vizitați secțiunea Livrarea comenziilor.

Timp de livrare
Timpul de livrare este afișat pentru fiecare produs sub butonul “Adăugați în coș“.

Suport clienți
Luni - Vineri: 9:00 - 19:00
Tel: 0312 294 517
info@zondo.ro