Saltea cu arcuri individuale Narvi 200x160 cm (T3/T4)

Livrare gratuită
-37%
Până la 1-4 săptămâni
Livrarea este Gratis! este perfect
Livrare gratuită
Cele 7 zone se caracterizează prin faptul că, fiecare arc este aranjat în latex separat. Arcurile nu sunt interconectate, ceea ce face ca fiecare să lucreze separat, independent u... Toată descrierea »
1 849 lei Economisiți 689 lei (37%) 1 160 lei cu TVA
1 849 lei 1 160 lei
Până la 1-4 săptămâni
Livrarea este Gratis! este perfect
Comandă telefonică/ Întrebare:
Codul produsului:
603019
Înălțime:
19 cm
Lățime:
160 cm
Lungime:
200 cm
Greutate:
21 kg
Garanție
24 luni
Descriere:
Cele 7 zone se caracterizează prin faptul că, fiecare arc este aranjat în latex separat. Arcurile nu sunt interconectate, ceea ce face ca fiecare să lucreze separat, independent unul față de celălalt. Aceasta elimină îndoirea suprafeței mari a saltelei cu presiune pe suprafața mică. La dormirea pe salteaua din latex nu veți simți mișcarea și răsucirea celeilalte persoane. Salteaua din latex o putem eticheta ca fiind o saltea liniștită, deoarece arcurile sunt amplasate în latexuri separate și prin urmare, nu scot nici un sunet nedorit. Corpul uman îl putem împărți în șapte zone, în care fiecare necesită o altă forță de susținere în timpul întinderii. De aceea am creat o saltea care copiază perfect nevoile corpului. Pentru a asigura un confort ridicat în timpul somnului, arcurile sunt de diferite înălțimi și de duritate. Toate materialele folosite pentru fabricarea saltelei au fost alese în așa fel încât să maximizeze eliminarea riscului de alergie.

În saltea este folosit un strat de nucă de cocos care previne formarea de escare. Se evidențiază prin flexibilitate ridicată, absoarbe transpirația și umiditatea și le duce în mediul înconjurător. Stratul de nucă de cocos este fabricat 100% din fibre naturale din cocos care sunt căptușite cu latex.

Caracteristica lânii de oaie este menținerea temperaturii constante a corpului, este perfect respirabilă, absoarbe 43% din umiditatea eliberată din corp în timpul somnului. Este un produs natural excelent cu proprietăți bune de izolare, creând un sentiment de căldură.

Datorită capacității mari de absorbție a umezelii (sudoarei), bumbacul oferă o ventilație bună a saltelei și astfel mărește confortul somnului.
Saltea pe ambele părți - ambele părți ale saltelei se pot utiliza.
Conține fibre, care asigură o aerisire suficientă a saltelei.
Stratul de cocos este un material natural obținut din nucă de cocos. Are caracteristici extraordinare de încălzire și asigură o circulație corectă a aerului în interiorul saltelei. Datorită structurii naturale a fibrelor de cocos, aceasta este ușoară, aerisită și are caracteristici antialergice. Se evidențiază prin flexibilitatea ridicată, absoarbe transpirația și umiditatea și le transmite în mediul înconjurător. Prin folosirea stratului de cocos salteaua este mai rigidă și mai durabilă în deformare.
Căptușeala se poate spăla la o temperatură de 40 °C. Densitatea căptușelii este între 350-400 g/m2. Densitatea ridicată și calitatea țesăturii utilizate pentru fabricarea căptușelii este foarte plăcută și fină dar cu toate acestea are o rezistență ridicată la utilizarea zilnică.
Saltea hipoalergenică. Construcția saltelei și materialele folosite la fabricare, asigură absența completă a substanțelor alergene. De aceea este potrivită pentru alergici.
Arcurile individuale datorită elasticității cu puncte asigură o adaptare mai bună a saltelei la forma corpului.
Sistemul cu 7 zone se evidențiază prin faptul că fiecare arc este așezat într-un sac separat. Arcurile nu sunt interconectate, astfel fiecare lucrează separat, independent unul de celălalt. Acest lucru elimină îndoirea zonei mari a saltelei cu presiunea pe suprafața mai mică.
Bumbacul este un material natural. În timpul somnului este capabil să absoarbe chiar și jumătate din transpirația corpului ceea ce asigură o ventilație adecvată. Materialul husei este 100% bumbac natural.
Lâna de oaie absoarbe transpirația și menține o temperatură constantă a corpului.
Produse din aceeași categorie
-39%
Saltea cu arcuri individuale Narvi 200x90 cm (T3/T4)
989 lei 600 lei
Până la 1-4 săptămâni
-39%
Saltea cu arcuri individuale Narvi 200x140 cm (T3/T4)
1 609 lei 980 lei
Până la 1-4 săptămâni
-39%
Saltea cu arcuri individuale Narvi 200x180 cm (T3/T4)
2 099 lei 1 290 lei
Până la 1-4 săptămâni
-35%
Saltea cu arcuri individuale Narvi 200x80 cm (T3/T4)
919 lei 600 lei
Până la 1-4 săptămâni
Pat matrimonial 160 cm Halmar Sofia (cu somieră)
2 309 lei
Până la 2-3 săptămâni
Aprecierile produsului:
86%
6x
6x
Au apreciat 12 clienți
Clienții au scris 8 păreri
Client rating 04.02.2018
deocamdată super
Zaneta, Smolenice rating 23.12.2019
Neznášam príliš mäkké tenké matrace a na tomto sa naozaj dobre spí. Je vyšší, akurát tvrdý, zároveň nie príliš.
Client rating 04.02.2018
Zatiaľ je super.
Dávid, Szeged rating 28.02.2020
Elvárásaimnak megfelel.
Client rating 04.02.2018
egyenlőre szuper.
Părerea clienților din alte țări (4)
Poate Vă interesează
Noptieră Wilmot (negru)
369 lei
Pe stoc > 5 buc
Noptieră Celdean (Alb)
379 lei
Pe stoc > 5 buc
-29%
Pat matrimonial 160 cm ROYAL (cu somieră) (lemn deschis)
3 639 lei 2 599 lei
Până la 10 zile lucrătoare
-48%
Set huse suplimentare 160x200 cm Lirena (distinctiv)
499 lei 259 lei
Până la 10 zile lucrătoare
Aveți întrebări? Vă ajutăm cu plăcere
Întrebați-ne
0312 294 517
Formular online
Oferte noutăți și promoții
Fiți primul care va știi despre promoțiile și noutățiile noastre. Prin logare sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale.
De acum nu veți mai rata reducerile sau noutățile noastre.
Dacă nu primiți informații despre noutățile noastre, aruncați o privire dacă nu au ajuns în spam
Garanția de returnare a bunurilor până în 60 de zile
Garanția de returnare

Returnarea bunurilor până în 60 de zile
Cumpărătorul își rezervă dreptul de a rezilia contractul după condițiile legii despre protecția consumatorului, până în 14 zile de la ziua preluării bunurilor.

Cu toate acestea, noi Vă oferim posibilitatea de returnare a bunurilor nefolosite, chiar și după expirarea acestei perioade legislative și asta până la 60 de zile.

Bunurile trebuie să fie în ambalajul original, nedeteriorate, neutilizate și complete. Produsele asamblate nu pot fi returnate. În cazul în care doriți să returnați produsele deja deschise sau cu ambalajul deteriorat, pentru aceste bunuri se va percepe o taxă de 30% din prețul achiziționat. Utilizarea termenului prelungit pentru returnarea produselor achiziționate în magazinul nostru, nu este posibilă pentru produsele care au fost schimbate prin procesul de reclamare (înlocuirea unei piese) produse atipice (fabricate la comandă) și produsele din categoriile Bazar și Promoții.

Rezilierea contractului trebuie să includă identificarea cumpărătorului, numărul comenzii, denumirea exactă a produsului, modul de returnare a plății – nr. de cont bancar, adresa poștală și motivul rezilierii contractului. Odată cu rezilierea contractului cumpărătorul este obligat să livreze produsele vânzătorului în ambalajul original, cu toate accesoriile disponibile inclusiv toată documentația, manual de utilizare, scrisoare de garanție, dovada plății, eventuale cadouri primite la achiziție, toate părțile oricărui set sau colecție de mobilier, etc., la adresa depozitului nostru.

Mai multe informații despre rezilierea contractului pot fi găsite în Termeni și Condiții

Aceste dispoziții se aplică pentru comenzile plasate după 01.08.2018 și nu pot aplicate retroactiv. Această ofertă este valabilă doar pentru persoanele fizice – juridice nu.
Livrarea comenziilor
Livrarea mobilierului se face fie prin transportul nostru fie prin firmele de curierat.

- la comenzi peste 500 Lei transportul este GRATUIT
- la comenzi până la 500 Lei transportul este 40 Lei

Pentru informații mai detaliate Vă rugăm să vizitați secțiunea Livrarea comenziilor.

Timp de livrare
Timpul de livrare este afișat pentru fiecare produs sub butonul “Adăugați în coș“.

Suport clienți
Luni - Vineri: 9:00 - 19:00
Tel: 0312 294 517
info@zondo.ro