Actualizați-vă browserul
Browserul utilizat nu mai este compatibil. Pentru a vă putea oferi experiența cea mai plăcută actualizați browserul actual cu unul mai nou.

Saltea cu spumă Pauletta plus 200x80 cm (T3/T4)

Livrare gratuită
În depozit extern Livrare până în 10 zile lucrătoare
Livrarea este Gratis! este perfect
Livrare gratuită
Garanție 3 ani. Duritate T3/T4. Saltea pentru pat... Toată descrierea »
1 479 lei cu TVA
1 479 lei
-
+
În depozit extern Livrare până în 10 zile lucrătoare
Livrarea este Gratis! este perfect
Comandă telefonică/ Întrebare:
Duritate T3/T4.
Codul produsului:
1020050
Înălțime:
17 cm
Lățime:
80 cm
Lungime:
200 cm
Greutate:
12 kg
Garanție
36 luni
Expediere:
Saltea pentru pat
Descriere:
Saltea cu două fețe, cu partea superioară din spumă cu memorie VISCO sub care există o placă din păr de cal de calitate, care menține un microclimat sănătos în saltea. Este perfect flexibil și în combinație cu spuma de memorie VISCO oferă corpului confort și sprijin în același timp. Partea inferioară a saltelei este realizată din spumă PUR mai rigidă cu densitate mai ridicată.
Material:
Spumă Visco - 4 cm
Păr de cal - 1 cm
Spumă PUR - 12 cm
Înălțime miez:
17 cm
Capacitate maximă:
120 kg
Somieră reglabilă:
Da
Husă:
Aloe Vera Silver
Husă detașabilă:
Da
Aloe Vera Silver:
Husa este fabricată din materiale hipoalergenice de cea mai înaltă calitate. Soluția ideală pentru persoanele alergice și persoanele cu pielea sensibilă. Husa este detașabilă și lavabilă la 60 ° C și are un tratament antipiling.
Spumă PUR
Excelează prin elasticitatea sa și durata lungă de viață. Din acest motiv este una dintre saltelele preferate.
Placă păr de cal:
Părul de cal este un material natural utilizat la fabricarea saltelelor de cea mai înaltă calitate. Se caracterizează prin aerisire suficientă și capacitatea de a absorbi umezeala produsă de corpul uman în timpul somnului. Se adaptează perfect corpului în timpul somnului.
Visco spumă cu memorie:
Spuma cu memorie se adaptaeză perfect corpului și îl stabilizează în poziția optimă, ceea ce contribuie la un somn liniștit și sănătos.
PROMOȚIE:
La achiziția saltelei primiți o pernă gratuit.
Produse din aceeași categorie
1 329 lei
Până la 3-5 săptămâni
2 659 lei
Până la 3-5 săptămâni
1 909 lei
Până la 3-5 săptămâni
2 259 lei
Până la 3-5 săptămâni
Poate Vă interesează
289 lei
În depozit extern > 5 buc
-5%
639 lei 609 lei
În depozit extern > 5 buc
1 269 lei
În depozit extern > 5 buc
439 lei
Până la 3-4 săptămâni
Aveți întrebări? Vă ajutăm cu plăcere
Întrebați-ne
0312 294 517
Formular online
Oferte noutăți și promoții
Fiți primul care va știi despre promoțiile și noutățiile noastre. Prin logare sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale.
De acum nu veți mai rata reducerile sau noutățile noastre.
Dacă nu primiți informații despre noutățile noastre, aruncați o privire dacă nu au ajuns în spam
Garanția de returnare a bunurilor până în 60 de zile
Garanția de returnare

Returnarea bunurilor până în 60 de zile
Cumpărătorul își rezervă dreptul de a rezilia contractul după condițiile legii despre protecția consumatorului, până în 14 zile de la ziua preluării bunurilor.

Cu toate acestea, noi Vă oferim posibilitatea de returnare a bunurilor nefolosite, chiar și după expirarea acestei perioade legislative și asta până la 60 de zile.

Bunurile trebuie să fie în ambalajul original, nedeteriorate, neutilizate și complete. Produsele asamblate nu pot fi returnate. În cazul în care doriți să returnați produsele deja deschise sau cu ambalajul deteriorat, pentru aceste bunuri se va percepe o taxă de 30% din prețul achiziționat. Utilizarea termenului prelungit pentru returnarea produselor achiziționate în magazinul nostru, nu este posibilă pentru produsele care au fost schimbate prin procesul de reclamare (înlocuirea unei piese) produse atipice (fabricate la comandă) și produsele din categoriile Bazar și Promoții.

Rezilierea contractului trebuie să includă identificarea cumpărătorului, numărul comenzii, denumirea exactă a produsului, modul de returnare a plății – nr. de cont bancar, adresa poștală și motivul rezilierii contractului. Odată cu rezilierea contractului cumpărătorul este obligat să livreze produsele vânzătorului în ambalajul original, cu toate accesoriile disponibile inclusiv toată documentația, manual de utilizare, scrisoare de garanție, dovada plății, eventuale cadouri primite la achiziție, toate părțile oricărui set sau colecție de mobilier, etc., la adresa depozitului nostru.

Mai multe informații despre rezilierea contractului pot fi găsite în Termeni și Condiții

Aceste dispoziții se aplică pentru comenzile plasate după 01.08.2018 și nu pot aplicate retroactiv. Această ofertă este valabilă doar pentru persoanele fizice – juridice nu.
en de livrare în cursul anului, înafara sărbătorilor. Odată cu apropierea sărbătorilor de Crăciun, capacitățile sunt în această perioadă aglomerată limitate - atât capacitățile producătorilor, furnizorilor, transportatorilor precum și capacitățile noastre de depozitare și logistică. Vom face totul pentru a livra comanda până de Crăciun însă pentru acest produs nu mai putem garanta acest lucru. Produsele cu garanția livrării până de Crăciun sunt etichetate în oferta noastră "până de Crăciun".
Livrarea comenziilor
Livrarea mobilierului se face fie prin transportul nostru fie prin firmele de curierat.

- la comenzi peste 1000 Lei transportul este GRATUIT
- la comenzi până la 1000 Lei transportul este 40 Lei

Pentru informații mai detaliate Vă rugăm să vizitați secțiunea Livrarea comenziilor.

Timp de livrare
Timpul de livrare este afișat pentru fiecare produs sub butonul “Adăugați în coș“.

Suport clienți
Luni - Vineri: 9:00 - 19:00
Tel: 0312 294 517
info@zondo.ro