Actualizați-vă browserul
Browserul utilizat nu mai este compatibil. Pentru a vă putea oferi experiența cea mai plăcută actualizați browserul actual cu unul mai nou.

Saltea din spumă Spimsi Basic 190x80 (T4/T3) *vânzare stoc

% Reducere Livrare gratuită
Pe stoc 4-10 zile
Livrarea este Gratis! este perfect
Livrare gratuită
% Reducere
Garanție 3 ani. 7 zone anatomice. Husă antibacterială, antispumantă. Duritate T3/T4. Bucurați-vă de un somn liniștit pe salteaua Spimsi Basic. Este o saltea tip sandwich cu profilare cu 7 zone, cu două fețe și rigiditate variabilă din spumă HR și PUR de înaltă ca... Toată descrierea »
1 129 lei Economisiți 40 lei (4%) 1 089 lei cu TVA
 
1 129 lei 1 089 lei
-
+
Pe stoc 4-10 zile
Livrarea este Gratis! este perfect
Comandă telefonică/ Întrebare:
7 zone anatomice.
Husă antibacterială, antispumantă.
Duritate T3/T4.
Codul produsului:
1052633
Înălțime:
19 cm
Lățime:
80 cm
Lungime:
190 cm
Greutate:
- kg
Garanție
36 luni

Descriere:

Bucurați-vă de un somn liniștit pe salteaua Spimsi Basic. Este o saltea tip sandwich cu profilare cu 7 zone, cu două fețe și rigiditate variabilă din spumă HR și PUR de înaltă calitate, în combinație cu un miez de spumă PUR de înaltă calitate pentru o mai bună întărire a saltelei.

Informații tehnice:

Saltea cu două fețe
suprafața saltelei este modelată pe ambele părți în butoane, care îmbunătățesc circulația sângelui și relaxează mușchii în timpul somnului
versiunea standard în husa - SILVER COLOR (fermoar-bej)
Fabricație saltea:
HR 7-zone știfturi 35 kg/m³ 4/2 cm (albastru deschis)
miez PUR 28 kg/m³ 8,5 cm (alb)
PUR 7 zón știfturi 28 kg/m³ 5/3 cm (roșu).
Duritate:
mediu tare 4 / mediu 3
Greutate maximă admisă:

Până în 120 kg

Husă detașabilă:
Husă detașabilă cu ajutorul fermoarului
Spălare:
60°C
Ambalaj rollpack:

da

Lipire:
Saltelele sunt lipite cu tehnologia HotMelt - Lipire Eko, cunoscut sub denumirea de lipici hot melt. Este utilizat și în industria alimentară. Ecologic, absolut inodor. Îmbinarea lipită nu își pierde rezistența în timp. Certificat ECOPASS de securitate sanitară.

Somieră recomandată:

Garanție:
3 ani

Observație:

Culoarea spumei poate fi diferită decât prezentată în imagine. Acest lucru nu este motiv pentru reclamație..
Aveți întrebări? Vă ajutăm cu plăcere
Întrebați-ne
0312 294 517
Formular online
Oferte noutăți și promoții
Fiți primul care va știi despre promoțiile și noutățiile noastre. Prin logare sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale.
De acum nu veți mai rata reducerile sau noutățile noastre.
Dacă nu primiți informații despre noutățile noastre, aruncați o privire dacă nu au ajuns în spam
Garanția de returnare a bunurilor până în 60 de zile


Returnarea bunurilor până în 60 de zile
Cumpărătorul își rezervă dreptul de a rezilia contractul după condițiile legii despre protecția consumatorului, până în 14 zile de la ziua preluării bunurilor.

Cu toate acestea, noi Vă oferim posibilitatea de returnare a bunurilor nefolosite, chiar și după expirarea acestei perioade legislative și asta până la 60 de zile.

Bunurile trebuie să fie în ambalajul original, nedeteriorate, neutilizate și complete. Produsele asamblate nu pot fi returnate. În cazul în care doriți să returnați produsele deja deschise sau cu ambalajul deteriorat, pentru aceste bunuri se va percepe o taxă de 30% din prețul achiziționat. Utilizarea termenului prelungit pentru returnarea produselor achiziționate în magazinul nostru, nu este posibilă pentru produsele care au fost schimbate prin procesul de reclamare (înlocuirea unei piese) produse atipice (fabricate la comandă) și produsele din categoriile Bazar și Promoții.

Rezilierea contractului trebuie să includă identificarea cumpărătorului, numărul comenzii, denumirea exactă a produsului, modul de returnare a plății – nr. de cont bancar, adresa poștală și motivul rezilierii contractului. Odată cu rezilierea contractului cumpărătorul este obligat să livreze produsele vânzătorului în ambalajul original, cu toate accesoriile disponibile inclusiv toată documentația, manual de utilizare, scrisoare de garanție, dovada plății, eventuale cadouri primite la achiziție, toate părțile oricărui set sau colecție de mobilier, etc., la adresa depozitului nostru.

Mai multe informații despre rezilierea contractului pot fi găsite în Termeni și Condiții

Aceste dispoziții se aplică pentru comenzile plasate după 01.08.2018 și nu pot aplicate retroactiv. Această ofertă este valabilă doar pentru persoanele fizice – juridice nu.
en de livrare în cursul anului, înafara sărbătorilor. Odată cu apropierea sărbătorilor de Crăciun, capacitățile sunt în această perioadă aglomerată limitate - atât capacitățile producătorilor, furnizorilor, transportatorilor precum și capacitățile noastre de depozitare și logistică. Vom face totul pentru a livra comanda până de Crăciun însă pentru acest produs nu mai putem garanta acest lucru. Produsele cu garanția livrării până de Crăciun sunt etichetate în oferta noastră "până de Crăciun".
Livrarea comenziilor
Livrarea mobilierului se face fie prin transportul nostru fie prin firmele de curierat.

- la comenzi peste 1000 Lei transportul este GRATUIT
- la comenzi până la 1000 Lei transportul este 40 Lei

Pentru informații mai detaliate Vă rugăm să vizitați secțiunea Livrarea comenziilor.

Timp de livrare
Timpul de livrare este afișat pentru fiecare produs sub butonul “Adăugați în coș“.

Suport clienți
Luni - Vineri: 9:00 - 19:00
Tel: 0312 294 517
info@zondo.ro