Actualizați-vă browserul
Browserul utilizat nu mai este compatibil. Pentru a vă putea oferi experiența cea mai plăcută actualizați browserul actual cu unul mai nou.

Saltea spumă King 200x90 cm (T3/T5)

Livrare gratuită
Moș Crăciun va face tot posibilul să livreze produsele, dar este posibil că nu va mai avea timp suficient. În momentul de față nu mai putem garanta 100% livrarea până de Crăciun
Însă pentru voi 17 produse din aceeași categorie livrarea până de Crăciun este încă posibilă. Le-ați văzut?
Afișează
Termen clasic de livrare 2-3 săptămâni
Livrarea este Gratis! este perfect
Livrare gratuită
Versiunea din imagine: Cu pernă
Garanție 3 ani. Cu strat de cocos. 7 zone anatomice. Somieră recomandată: lamelară... Toată descrierea »
1 299 lei cu TVA
 
Alegeți vă rog finisajul
1 299 lei
-
+
Moș Crăciun va face tot posibilul să livreze produsele, dar este posibil că nu va mai avea timp suficient. În momentul de față nu mai putem garanta 100% livrarea până de Crăciun
Însă pentru voi 17 produse din aceeași categorie livrarea până de Crăciun este încă posibilă. Le-ați văzut?
Afișează
Termen clasic de livrare 2-3 săptămâni
Livrarea este Gratis! este perfect
Comandă telefonică/ Întrebare:
Cu strat de cocos.
7 zone anatomice.
Codul produsului:
763484
Versiunea din imagine:
Cu pernă
Înălțime:
20 cm
Lățime:
90 cm
Lungime:
200 cm
Greutate:
15 kg
Garanție
36 luni

Somieră recomandată:

Descriere:

Saltea ortopedică confortabilă cu înălțimea de 20 cm din spumă rece de înaltă calitate cu sistem de profilare cu 7 zone. Salteaua este alcătuită dintr-o combinație de spumă rece HR de calitate, miez armat cu spumă poliuretanică PUR confortabilă cu un strat natural de cocos. Sistemul cu 7 zone asigură o aerisire perfectă, o regenerare optimă a organismului și asigură relaxarea mușchilor în timpul somnului. Are o elasticitate excelentă și o stabilitate a formei. Salteaua are o dublă rigiditate (recomandată pentru cupluri cu diferență de greutate).

Salteaua ajută la prevenirea de:
- dureri lombare și a coloanei vertebrale
- apariția alergiei
- transpirației în exces

Salteaua este potrivită pentru odihnă pe:
- o parte
- spate
- abdomen

Perna anatomică Ergo Visco: Forma specială a pernei anatomice este realizată din spumă cu memorie elastică VISCO de calitate. Compoziția acestei perne reacționează la căldură și presiune, copiază perfect și sprijină coloana vertebrală la nivelul vertebrelor cervicale, asigurând astfel relaxarea necesară în timpul somnului. Perna este realizată din lână și este perforată, ceea ce sporește respirabilitatea și igiena. În mod normal, aceasta este livrată într-o lenjerie de pat detașabilă din bumbac.
Duritate:
o parte - mediu tare (T3), cealaltă parte - dură (T5)
Sistem de zone:
Profilare pe 7 zone
Garanție
3 ani
Spălare:
60 de grade
Greutate maximă admisă:

Până în 130 kg

Husă detașabilă:
Husă detașabilă cu ajutorul fermoarului
Husă Silver:
O căptușeală de calitate, plăcută și moale cu capacitatea regenerării pielii corpului uman. Proprietățile acestui material asigură o igienă adecvată. Este detașabil, antibacterian și se poate spăla la o temperatură de 60 °C. Certificat și inofensiv pentru sănătate cu standardul OEKO-TEX. Căptușeala cusută zonal cu umplutură de aer condiționat, fibră PES 250 gr / m2.
Husă SanMed:
Husă specială pentru saltea, impermeabilă, care împiedică pătrunderea lichidelor în miezul saltelei. Este destinată utilizării în unități spitalicești, asistență medicală și îngrijire la domiciliu.
Spumă:
Spumă HR 40 kg/m3, FLEXIPUR 28 kg/m3, strat de cocos 1300 gr/m2

Observație:

Culoarea spumei poate fi diferită decât prezentată în imagine. Acest lucru nu este motiv pentru reclamație..
Realizare:
Salteaua poate fi fabricată pe dimensiuni atipice. Pentru mai multe informații contactați serviciul nostru clienți.

Capacitate maximă:

130-135 kg

Poziție de somn recomandată:

Pe burtă/Pe spate/ Pe lateral/ Combniația

Produse din aceeași categorie
1 299 lei
Până la 2-3 săptămâni
2 599 lei
Până la 2-3 săptămâni
2 599 lei
Până la 2-3 săptămâni
2 599 lei
Până la 2-3 săptămâni
1 689 lei
Până la 2-3 săptămâni
Aveți întrebări? Vă ajutăm cu plăcere
Întrebați-ne
0312 294 517
Formular online
Oferte noutăți și promoții
Fiți primul care va știi despre promoțiile și noutățiile noastre. Prin logare sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale.
De acum nu veți mai rata reducerile sau noutățile noastre.
Dacă nu primiți informații despre noutățile noastre, aruncați o privire dacă nu au ajuns în spam
Garanția de returnare a bunurilor până în 60 de zile


Returnarea bunurilor până în 60 de zile
Cumpărătorul își rezervă dreptul de a rezilia contractul după condițiile legii despre protecția consumatorului, până în 14 zile de la ziua preluării bunurilor.

Cu toate acestea, noi Vă oferim posibilitatea de returnare a bunurilor nefolosite, chiar și după expirarea acestei perioade legislative și asta până la 60 de zile.

Bunurile trebuie să fie în ambalajul original, nedeteriorate, neutilizate și complete. Produsele asamblate nu pot fi returnate. În cazul în care doriți să returnați produsele deja deschise sau cu ambalajul deteriorat, pentru aceste bunuri se va percepe o taxă de 30% din prețul achiziționat. Utilizarea termenului prelungit pentru returnarea produselor achiziționate în magazinul nostru, nu este posibilă pentru produsele care au fost schimbate prin procesul de reclamare (înlocuirea unei piese) produse atipice (fabricate la comandă) și produsele din categoriile Bazar și Promoții.

Rezilierea contractului trebuie să includă identificarea cumpărătorului, numărul comenzii, denumirea exactă a produsului, modul de returnare a plății – nr. de cont bancar, adresa poștală și motivul rezilierii contractului. Odată cu rezilierea contractului cumpărătorul este obligat să livreze produsele vânzătorului în ambalajul original, cu toate accesoriile disponibile inclusiv toată documentația, manual de utilizare, scrisoare de garanție, dovada plății, eventuale cadouri primite la achiziție, toate părțile oricărui set sau colecție de mobilier, etc., la adresa depozitului nostru.

Mai multe informații despre rezilierea contractului pot fi găsite în Termeni și Condiții

Aceste dispoziții se aplică pentru comenzile plasate după 01.08.2018 și nu pot aplicate retroactiv. Această ofertă este valabilă doar pentru persoanele fizice – juridice nu.
en de livrare în cursul anului, înafara sărbătorilor. Odată cu apropierea sărbătorilor de Crăciun, capacitățile sunt în această perioadă aglomerată limitate - atât capacitățile producătorilor, furnizorilor, transportatorilor precum și capacitățile noastre de depozitare și logistică. Vom face totul pentru a livra comanda până de Crăciun însă pentru acest produs nu mai putem garanta acest lucru. Produsele cu garanția livrării până de Crăciun sunt etichetate în oferta noastră "până de Crăciun".
Livrarea comenziilor
Livrarea mobilierului se face fie prin transportul nostru fie prin firmele de curierat.

- la comenzi peste 1000 Lei transportul este GRATUIT
- la comenzi până la 1000 Lei transportul este 40 Lei

Pentru informații mai detaliate Vă rugăm să vizitați secțiunea Livrarea comenziilor.

Timp de livrare
Timpul de livrare este afișat pentru fiecare produs sub butonul “Adăugați în coș“.

Suport clienți
Luni - Vineri: 9:00 - 19:00
Tel: 0312 294 517
info@zondo.ro