Actualizați-vă browserul
Browserul utilizat nu mai este compatibil. Pentru a vă putea oferi experiența cea mai plăcută actualizați browserul actual cu unul mai nou.

Saltea spumă Veronika 200x100 cm (T3)

Fabricație și livrare până la 3-5 săptămâni
Ortopedică. 5 zone anatomice. Duritate T3. Descriere: Salteaua Verona cu două fețe are suprafețele de dormit realizate din spume PUR de înaltă calitate cu o densitate totală de 32 kg / m3, între care se introduce o placă di... Toată descrierea »
899 lei cu TVA
Alte variante:
899 lei
-
+
Fabricație și livrare până la 3-5 săptămâni
Comandă telefonică/ Întrebare:
Ortopedică.
5 zone anatomice.
Duritate T3.
Codul produsului:
1025747
Înălțime:
16 cm
Lățime:
100 cm
Lungime:
200 cm
Greutate:
15 kg
Garanție
24 luni

Descriere:

Salteaua Verona cu două fețe are suprafețele de dormit realizate din spume PUR de înaltă calitate cu o densitate totală de 32 kg / m3, între care se introduce o placă din spumă RE pentru a crește capacitatea maximă, a cărei densitate totală este de 80 kg / m3. Metoda de profilare are un efect pozitiv asupra circulației de sânge a mușchilor și a pielii, datorită căreia somnul este confortabil și convenabil.

Somieră recomandată:

Înălțime saltea 15 cm.
Spuma PUR - Excelează prin elasticitatea sa excelentă, stabilitatea dimensională și durata lungă de viață. Din acest motiv este cea mai utilizată în producția de saltele.
Spumă reciclată

Material:

Spumă pur - 4 cm

Repas - 7 cm

Spumă pur - 4 cm

Profilare pe 5 zone
Husă detașabilă și lavabilă la 40 grade.
Greutate maximă suportată 110 kg
Garanție miez de 2 ani

Husă Trimtex:

Husa este fabricată din materiale hipoalergenice de cea mai înaltă calitate. Soluția ideală pentru persoanele alergice și persoanele cu pielea sensibilă. Husa este detașabilă și lavabilă la 40 ° C și are un tratament antipiling.
Expediere:
Saltea pentru pat
Realizare:
Salteaua poate fi fabricată pe dimensiuni atipice. Pentru mai multe informații contactați serviciul nostru clienți.
Observație:
Culoarea spumei poate fi diferită precum cea din imagine. Acest lucru nu este motiv pentru reclamație.

Poziție de somn recomandată:

Pe burtă/Pe spate/ Pe lateral/ Combniația

Produse din aceeași categorie
1 799 lei
Până la 3-5 săptămâni
1 799 lei
Până la 3-5 săptămâni
1 799 lei
Până la 3-5 săptămâni
Vă recomandăm și
Aveți întrebări? Vă ajutăm cu plăcere
Întrebați-ne
0312 294 517
Formular online
Oferte noutăți și promoții
Fiți primul care va știi despre promoțiile și noutățiile noastre. Prin logare sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale.
De acum nu veți mai rata reducerile sau noutățile noastre.
Dacă nu primiți informații despre noutățile noastre, aruncați o privire dacă nu au ajuns în spam
Garanția de returnare a bunurilor până în 60 de zile
Garanția de returnare

Returnarea bunurilor până în 60 de zile
Cumpărătorul își rezervă dreptul de a rezilia contractul după condițiile legii despre protecția consumatorului, până în 14 zile de la ziua preluării bunurilor.

Cu toate acestea, noi Vă oferim posibilitatea de returnare a bunurilor nefolosite, chiar și după expirarea acestei perioade legislative și asta până la 60 de zile.

Bunurile trebuie să fie în ambalajul original, nedeteriorate, neutilizate și complete. Produsele asamblate nu pot fi returnate. În cazul în care doriți să returnați produsele deja deschise sau cu ambalajul deteriorat, pentru aceste bunuri se va percepe o taxă de 30% din prețul achiziționat. Utilizarea termenului prelungit pentru returnarea produselor achiziționate în magazinul nostru, nu este posibilă pentru produsele care au fost schimbate prin procesul de reclamare (înlocuirea unei piese) produse atipice (fabricate la comandă) și produsele din categoriile Bazar și Promoții.

Rezilierea contractului trebuie să includă identificarea cumpărătorului, numărul comenzii, denumirea exactă a produsului, modul de returnare a plății – nr. de cont bancar, adresa poștală și motivul rezilierii contractului. Odată cu rezilierea contractului cumpărătorul este obligat să livreze produsele vânzătorului în ambalajul original, cu toate accesoriile disponibile inclusiv toată documentația, manual de utilizare, scrisoare de garanție, dovada plății, eventuale cadouri primite la achiziție, toate părțile oricărui set sau colecție de mobilier, etc., la adresa depozitului nostru.

Mai multe informații despre rezilierea contractului pot fi găsite în Termeni și Condiții

Aceste dispoziții se aplică pentru comenzile plasate după 01.08.2018 și nu pot aplicate retroactiv. Această ofertă este valabilă doar pentru persoanele fizice – juridice nu.
en de livrare în cursul anului, înafara sărbătorilor. Odată cu apropierea sărbătorilor de Crăciun, capacitățile sunt în această perioadă aglomerată limitate - atât capacitățile producătorilor, furnizorilor, transportatorilor precum și capacitățile noastre de depozitare și logistică. Vom face totul pentru a livra comanda până de Crăciun însă pentru acest produs nu mai putem garanta acest lucru. Produsele cu garanția livrării până de Crăciun sunt etichetate în oferta noastră "până de Crăciun".
Livrarea comenziilor
Livrarea mobilierului se face fie prin transportul nostru fie prin firmele de curierat.

- la comenzi peste 1000 Lei transportul este GRATUIT
- la comenzi până la 1000 Lei transportul este 40 Lei

Pentru informații mai detaliate Vă rugăm să vizitați secțiunea Livrarea comenziilor.

Timp de livrare
Timpul de livrare este afișat pentru fiecare produs sub butonul “Adăugați în coș“.

Suport clienți
Luni - Vineri: 9:00 - 19:00
Tel: 0312 294 517
info@zondo.ro