Actualizați-vă browserul
Browserul utilizat nu mai este compatibil. Pentru a vă putea oferi experiența cea mai plăcută actualizați browserul actual cu unul mai nou.

Set canapea fotoliu Merione 3R+K+K

Livrăm până la 2-3 săptămâni
Livrarea este Gratis! este perfect
Livrare gratuită
Versiunea din imagine: textil pluș bej Flora 2280/01 + Koordinat 2281/01
Extensibilă. Cu loc de depozitare. Setul de ședere este format din canapea 3 locuri și două fotolii. Canapeaua este extensibilă și are spațiu de depozitare. Spătarele sunt confortabile la ședere. Setul conține și e... Toată descrierea »
6 139 lei cu TVA
Alte variante:
6 139 lei
-
+
Livrăm până la 2-3 săptămâni
Livrarea este Gratis! este perfect
Comandă telefonică/ Întrebare:
Extensibilă.
Cu loc de depozitare.
Codul produsului:
772456
Versiunea din imagine:
textil pluș bej Flora 2280/01 + Koordinat 2281/01
Înălțime:
- cm
Lățime:
- cm
Adâncime:
- cm
Greutate:
143.1 kg
Garanție
24 luni

Descriere:

Setul de ședere este format din canapea 3 locuri și două fotolii. Canapeaua este extensibilă și are spațiu de depozitare. Spătarele sunt confortabile la ședere. Setul conține și elemente din lemn-nuc închis, acestea oferă un design de lux setului.

Suprafața de dormit:

125 x 185 cm

Observație:

Posibilitate de a comanda pe 2 versiuni color a stofei Flore. Timpul de livrare este între 6 - 9 săptămâni.Pentru comandă individuală introduceți versiunea color dorită în observația comenzii sau contactați-ne telefonic.


Dimensiuni (î.l.a.):

3-sed: 95 x 225 x 95 cm
fotoliu: 95 x 88 x 90 cm

Observație:

Mobilierul din categoria resigilate a putut deja călători sau returnat de la alți clienți. Mobilierul sau ambalajul pot avea imeprfecțiuni estetice sau urme fine de utilizare.

Reclamație:

Nu este aplicabil pentru deteriorări estetice sau urme de utilizare.

Resigilat:

Oferta valabilă până la epuizarea stocului. Pentru mai multe informații conactați-ne telefonic, prin email sau online chat.
Produse din aceeași categorie
6 139 lei
Pe stoc 3 buc
-33%
6 659 lei 4 459 lei
Până la 3-5 săptămâni
-2%
6 489 lei 6 369 lei
Până la 3-4 săptămâni
1 909 lei
Pe stoc > 5 buc
-33%
9 799 lei 6 549 lei
Până la 2-3 săptămâni
Aprecierile produsului:
100%
7x
Au apreciat 7 clienți
Clienții au scris 2 păreri
Au cumpărat peste 20 clienți
Mária
rating
Achiziție verificată
Produsul apreciat a fost achiziționat în magazinul nostru
16.09.2022
Viera, Ubľa
rating
Achiziție verificată
Produsul apreciat a fost achiziționat în magazinul nostru
12.08.2021
Foarte frumos set canapea, design de calitate. Nu-ți face griji, pare cam masivă, dar a intrat pe ușa anilor 80/ foarte bine/. Totodată, aș dori să mulțumesc și doamnei manageri /?/ pentru comportamentul amabil la serviciul de consiliere. Data de livrare a fost respectată. Satisfacția maximă pentru mine este 1*****. Un client extrem de multumit.
Aveți întrebări? Vă ajutăm cu plăcere
Întrebați-ne
0312 294 517
Formular online
Oferte noutăți și promoții
Fiți primul care va știi despre promoțiile și noutățiile noastre. Prin logare sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale.
De acum nu veți mai rata reducerile sau noutățile noastre.
Dacă nu primiți informații despre noutățile noastre, aruncați o privire dacă nu au ajuns în spam
Garanția de returnare a bunurilor până în 60 de zile
Garanția de returnare

Returnarea bunurilor până în 60 de zile
Cumpărătorul își rezervă dreptul de a rezilia contractul după condițiile legii despre protecția consumatorului, până în 14 zile de la ziua preluării bunurilor.

Cu toate acestea, noi Vă oferim posibilitatea de returnare a bunurilor nefolosite, chiar și după expirarea acestei perioade legislative și asta până la 60 de zile.

Bunurile trebuie să fie în ambalajul original, nedeteriorate, neutilizate și complete. Produsele asamblate nu pot fi returnate. În cazul în care doriți să returnați produsele deja deschise sau cu ambalajul deteriorat, pentru aceste bunuri se va percepe o taxă de 30% din prețul achiziționat. Utilizarea termenului prelungit pentru returnarea produselor achiziționate în magazinul nostru, nu este posibilă pentru produsele care au fost schimbate prin procesul de reclamare (înlocuirea unei piese) produse atipice (fabricate la comandă) și produsele din categoriile Bazar și Promoții.

Rezilierea contractului trebuie să includă identificarea cumpărătorului, numărul comenzii, denumirea exactă a produsului, modul de returnare a plății – nr. de cont bancar, adresa poștală și motivul rezilierii contractului. Odată cu rezilierea contractului cumpărătorul este obligat să livreze produsele vânzătorului în ambalajul original, cu toate accesoriile disponibile inclusiv toată documentația, manual de utilizare, scrisoare de garanție, dovada plății, eventuale cadouri primite la achiziție, toate părțile oricărui set sau colecție de mobilier, etc., la adresa depozitului nostru.

Mai multe informații despre rezilierea contractului pot fi găsite în Termeni și Condiții

Aceste dispoziții se aplică pentru comenzile plasate după 01.08.2018 și nu pot aplicate retroactiv. Această ofertă este valabilă doar pentru persoanele fizice – juridice nu.
en de livrare în cursul anului, înafara sărbătorilor. Odată cu apropierea sărbătorilor de Crăciun, capacitățile sunt în această perioadă aglomerată limitate - atât capacitățile producătorilor, furnizorilor, transportatorilor precum și capacitățile noastre de depozitare și logistică. Vom face totul pentru a livra comanda până de Crăciun însă pentru acest produs nu mai putem garanta acest lucru. Produsele cu garanția livrării până de Crăciun sunt etichetate în oferta noastră "până de Crăciun".
Livrarea comenziilor
Livrarea mobilierului se face fie prin transportul nostru fie prin firmele de curierat.

- la comenzi peste 1000 Lei transportul este GRATUIT
- la comenzi până la 1000 Lei transportul este 40 Lei

Pentru informații mai detaliate Vă rugăm să vizitați secțiunea Livrarea comenziilor.

Timp de livrare
Timpul de livrare este afișat pentru fiecare produs sub butonul “Adăugați în coș“.

Suport clienți
Luni - Vineri: 9:00 - 19:00
Tel: 0312 294 517
info@zondo.ro