Bucătărie Killyman 240 cm

Livrare gratuită
Pentru acest produs nu mai putem garanta livrarea până de Crăciun, dar suntem siguri că acesta vă va face bucurie în anul 2020.
Pe stoc Livrarea este de obicei până în 2 săptămâni
Livrarea este Gratis! este perfect
Livrare gratuită
Versiunea din imagine: Stejar Gri deschis
Set de bucătărie, de un design interesant, fabricat din PAL melaminat de calitate. Compoziția sa de culori deschise și închise atrage fiecare ochi. Lungimea totală a corpurilor su... Toată descrierea »
2 549 lei cu TVA
2 549 lei
buc
Pentru acest produs nu mai putem garanta livrarea până de Crăciun, dar suntem siguri că acesta vă va face bucurie în anul 2020.
Pe stoc Livrarea este de obicei până în 2 săptămâni
Livrarea este Gratis! este perfect
Comandă telefonică/ Întrebare:
Codul produsului:
808650
Versiunea din imagine:
Stejar Gri deschis
Înălțime:
200 cm
Lățime:
240 cm
Adâncime:
60 cm
Greutate:
140 kg
Garanție
24 luni
Descriere:
Set de bucătărie, de un design interesant, fabricat din PAL melaminat de calitate. Compoziția sa de culori deschise și închise atrage fiecare ochi. Lungimea totală a corpurilor superioare după asamblare este de maxim 240 cm. Partea interioară are 180 cm fără corpul pentru cuptor. În plus, în acest set este inclusă placa de lucru cu o grosime de 28 mm și plinta inferioară. Corpul pentru chiuvetă se livrează fără blatul de lucru. Vă recomandăm să selectați chiuveta universală Lay din oferta noastră. Întreaga unitate de bucătărie este furnizată în mod demontat.
Corp:
Stejar gri deschis
Frontul corpurilor superioare:
Stejar gri deschis
Frontul corpurilor inferioare:
Stejar închis
Vă recomandăm și
Aveți întrebări? Vă ajutăm cu plăcere
Întrebați-ne
0312 294 517
Formular online
Poate Vă interesează
Nu mai ratați nimic
Fiți primul care va știi despre promoțiile și noutățiile noastre. Prin logare sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale.
De acum nu veți mai rata reducerile sau noutățile noastre.
Dacă nu primiți informații despre noutățile noastre, aruncați o privire dacă nu au ajuns în spam
Garanția de returnare a bunurilor până în 60 de zile
Garanția de returnare

Returnarea bunurilor până în 60 de zile
Cumpărătorul își rezervă dreptul de a rezilia contractul după condițiile legii despre protecția consumatorului, până în 14 zile de la ziua preluării bunurilor.

Cu toate acestea, noi Vă oferim posibilitatea de returnare a bunurilor nefolosite, chiar și după expirarea acestei perioade legislative și asta până la 60 de zile.

Bunurile trebuie să fie în ambalajul original, nedeteriorate, neutilizate și complete. Produsele asamblate nu pot fi returnate. În cazul în care doriți să returnați produsele deja deschise sau cu ambalajul deteriorat, pentru aceste bunuri se va percepe o taxă de 30% din prețul achiziționat. Utilizarea termenului prelungit pentru returnarea produselor achiziționate în magazinul nostru, nu este posibilă pentru produsele care au fost schimbate prin procesul de reclamare (înlocuirea unei piese) produse atipice (fabricate la comandă) și produsele din categoriile Bazar și Promoții.

Rezilierea contractului trebuie să includă identificarea cumpărătorului, numărul comenzii, denumirea exactă a produsului, modul de returnare a plății – nr. de cont bancar, adresa poștală și motivul rezilierii contractului. Odată cu rezilierea contractului cumpărătorul este obligat să livreze produsele vânzătorului în ambalajul original, cu toate accesoriile disponibile inclusiv toată documentația, manual de utilizare, scrisoare de garanție, dovada plății, eventuale cadouri primite la achiziție, toate părțile oricărui set sau colecție de mobilier, etc., la adresa depozitului nostru.

Mai multe informații despre rezilierea contractului pot fi găsite în Termeni și Condiții

Aceste dispoziții se aplică pentru comenzile plasate după 01.08.2018 și nu pot aplicate retroactiv. Această ofertă este valabilă doar pentru persoanele fizice – juridice nu.
Livrarea comenziilor
Livrarea mobilierului se face fie prin transportul nostru fie prin firmele de curierat.

- la comenzi peste 2 000 Lei transportul este GRATUIT
- la comenzi până la 2 000 Lei transportul este 40 Lei

Pentru informații mai detaliate Vă rugăm să vizitați secțiunea Livrarea comenziilor.

Timp de livrare
Timpul de livrare este afișat pentru fiecare produs sub butonul “Adăugați în coș“.

Suport clienți
Luni - Vineri: 9:00 - 19:00
Tel: 0312 294 517
info@zondo.ro