Actualizați-vă browserul
Browserul utilizat nu mai este compatibil. Pentru a vă putea oferi experiența cea mai plăcută actualizați browserul actual cu unul mai nou.

Colțar Tolba (S)

Livrare gratuită
Versiunea din imagine: 1100 negru + Nevada 10 negru șuvițat
Și dvs. aveți nevoie de mai mult spațiu de locuit? Canapeaua TONIKS este realizată exact pentru dvs. Cu lățimea de 300 cm asigură loc pentru șederea tuturor membrilor familiei. Nu... Toată descrierea »
4 629 lei cu TVA
 
Stânga
Stânga
4 629 lei
-
+
Pe stoc 4-10 zile
Livrarea este Gratis! este perfect
Comandă telefonică/ Întrebare:
Codul produsului:
1000250
Versiunea din imagine:
1100 negru + Nevada 10 negru șuvițat
Înălțime:
73 cm
Lățime:
300 cm
Adâncime:
215 cm
Greutate:
155.2 kg
Garanție
24 luni

Descriere:

Și dvs. aveți nevoie de mai mult spațiu de locuit? Canapeaua TONIKS este realizată exact pentru dvs. Cu lățimea de 300 cm asigură loc pentru șederea tuturor membrilor familiei. Nu vă vor surprinde nici vizitatorii neașteptați. În cazul în care aveți nevoie, puteți crea din canapea un pat ocazional. După extinderea canapelei se creează un spațiu de dormit cu dimensiunea de 150x240 cm, unde pe acest spațiu se pot odihni confortabil și calitativ chiar și două persoane care au nevoie de mult spațiu. Canapeaua Toniks ascunde și alte avantaje. Dimensiunea spațiului de depozitare este un bonus, pe care îl vor aprecia mai ales cei care trebuie să valorifice fiecare centimetru al apartamentului sau casei lor. Versiunea universală a canapelei vă oferă posibilitatea montării ei pe partea dreaptă sau pe cea stângă. Pielea ecologică neagră și materialul Nevada 10 de culoare neagră șuvițat sunt materiale rezistente și ușor de întreținut.

Material:

piele ecologică + stofă

Înălțime șezut:

42 cm

Adâncime șezut:

65 - 85 cm

Suprafața de dormit:

150 x 240 cm
Produse din aceeași categorie
4 629
Pe stoc 4 buc
4 899
Pe stoc > 5 buc
4 899
Pe stoc > 5 buc
Aprecierile produsului:
88%
8x
1x
1x
Au apreciat 10 clienți
Clienții au scris 2 păreri
Katarína, Plavnica
rating
Achiziție verificată
Produsul apreciat a fost achiziționat în magazinul nostru
12.04.2021
Aspect frumos, solid și de înaltă calitate. Il recomand cu caldura.
Lucie, Nehvizdy
Achiziție verificată
Produsul apreciat a fost achiziționat în magazinul nostru
26.06.2019
Satisfacţie
Aveți întrebări? Vă ajutăm cu plăcere
Întrebați-ne
0312 294 517
Formular online
08.07.2019   Visitator
Ce alte versiuni color sunt diponibile?
Zondo.ro
Pe linkul următor puteți găsi versiunile color disponibile la alegere: Untitled.png
Oferte noutăți și promoții
Fiți primul care va știi despre promoțiile și noutățiile noastre. Prin logare sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale.
De acum nu veți mai rata reducerile sau noutățile noastre.
Dacă nu primiți informații despre noutățile noastre, aruncați o privire dacă nu au ajuns în spam
Garanția de returnare a bunurilor până în 60 de zile


Returnarea bunurilor până în 60 de zile
Cumpărătorul își rezervă dreptul de a rezilia contractul după condițiile legii despre protecția consumatorului, până în 14 zile de la ziua preluării bunurilor.

Cu toate acestea, noi Vă oferim posibilitatea de returnare a bunurilor nefolosite, chiar și după expirarea acestei perioade legislative și asta până la 60 de zile.

Bunurile trebuie să fie în ambalajul original, nedeteriorate, neutilizate și complete. Produsele asamblate nu pot fi returnate. În cazul în care doriți să returnați produsele deja deschise sau cu ambalajul deteriorat, pentru aceste bunuri se va percepe o taxă de 30% din prețul achiziționat. Utilizarea termenului prelungit pentru returnarea produselor achiziționate în magazinul nostru, nu este posibilă pentru produsele care au fost schimbate prin procesul de reclamare (înlocuirea unei piese) produse atipice (fabricate la comandă) și produsele din categoriile Bazar și Promoții.

Rezilierea contractului trebuie să includă identificarea cumpărătorului, numărul comenzii, denumirea exactă a produsului, modul de returnare a plății – nr. de cont bancar, adresa poștală și motivul rezilierii contractului. Odată cu rezilierea contractului cumpărătorul este obligat să livreze produsele vânzătorului în ambalajul original, cu toate accesoriile disponibile inclusiv toată documentația, manual de utilizare, scrisoare de garanție, dovada plății, eventuale cadouri primite la achiziție, toate părțile oricărui set sau colecție de mobilier, etc., la adresa depozitului nostru.

Mai multe informații despre rezilierea contractului pot fi găsite în Termeni și Condiții

Aceste dispoziții se aplică pentru comenzile plasate după 01.08.2018 și nu pot aplicate retroactiv. Această ofertă este valabilă doar pentru persoanele fizice – juridice nu.
en de livrare în cursul anului, înafara sărbătorilor. Odată cu apropierea sărbătorilor de Crăciun, capacitățile sunt în această perioadă aglomerată limitate - atât capacitățile producătorilor, furnizorilor, transportatorilor precum și capacitățile noastre de depozitare și logistică. Vom face totul pentru a livra comanda până de Crăciun însă pentru acest produs nu mai putem garanta acest lucru. Produsele cu garanția livrării până de Crăciun sunt etichetate în oferta noastră "până de Crăciun".
Livrarea comenziilor
Livrarea mobilierului se face fie prin transportul nostru fie prin firmele de curierat.

- la comenzi peste 1000 Lei transportul este GRATUIT
- la comenzi până la 1000 Lei transportul este 40 Lei

Pentru informații mai detaliate Vă rugăm să vizitați secțiunea Livrarea comenziilor.

Timp de livrare
Timpul de livrare este afișat pentru fiecare produs sub butonul “Adăugați în coș“.

Suport clienți
Luni - Vineri: 9:00 - 19:00
Tel: 0312 294 517
info@zondo.ro