Dulap cu rafturi Camber C4 (Stejar sonoma)

Promo până la 17.2. Livrare gratuită
-30%
Până la 2-5 săptămâni
Livrarea este Gratis! este perfect
Livrare gratuită
Promo până la 17.2.
Versiunea din imagine: Stejar sonoma
Aranjați-vă cărțile și decorațiile preferate în acest dulap cu rafturi practice. Partea stângă are rafturi deschise. Partea dreaptă are o ușă. Dulapul masiv umple spațiul din sufr... Toată descrierea »
1 229 lei Economisiți 369 lei (30%) 860 lei cu TVA
Alte variante:
Dulap cu rafturi Camber C4 (Stejar sonoma)
Dulap cu rafturi Camber C4 (milano + Crem)
1 229 lei 860 lei
buc
Până la 2-5 săptămâni
Livrarea este Gratis! este perfect
Comandă telefonică/ Întrebare:
Codul produsului:
606021
Versiunea din imagine:
Stejar sonoma
Înălțime:
201 cm
Lățime:
100 cm
Adâncime:
42 cm
Greutate:
72 kg
Garanție
24 luni
Descriere:
Aranjați-vă cărțile și decorațiile preferate în acest dulap cu rafturi practice. Partea stângă are rafturi deschise. Partea dreaptă are o ușă. Dulapul masiv umple spațiul din sufragerie. În combinație cu un finisaj frumos de stejar sonoma, va fi un element elegant în casa dumneavoastră.
Colecția Camber:
În gama de modele Camber se îmbină designul cu efect masiv și versiunea color plăcută a stejarului sonoma cu model din lemn. Datorită acestui lucru, segmentele gamei de modele au o utilizare versatilă în locuință. Renovați apartamentul sau casa și tânjiți după un mobilier elegant cu suficient spațiu de depozitare? Segmentele gamei de modele Camber vor fi cele potrivite. Aveți nevoie de un dulap de haine, comode largi și dulapuri spațioase pentru accesoriile și mărunțișurile dvs. sau vitrine din sticlă în care vor ieși minunat în evidență decorațiunile, porțelanul și sticlă dvs.? Gama de modele Camber se compune din diferite elemente, cu ajutorul cărora vă veți putea amenaja orice cameră din locuința dvs.
Produse din aceeași categorie
Aprecierile produsului:
100%
2x
Au apreciat 2 clienții
Aveți întrebări? Vă ajutăm cu plăcere
Întrebați-ne
0312 294 517
Formular online
Oferte noutăți și promoții
Fiți primul care va știi despre promoțiile și noutățiile noastre. Prin logare sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale.
De acum nu veți mai rata reducerile sau noutățile noastre.
Dacă nu primiți informații despre noutățile noastre, aruncați o privire dacă nu au ajuns în spam
Garanția de returnare a bunurilor până în 60 de zile
Garanția de returnare

Returnarea bunurilor până în 60 de zile
Cumpărătorul își rezervă dreptul de a rezilia contractul după condițiile legii despre protecția consumatorului, până în 14 zile de la ziua preluării bunurilor.

Cu toate acestea, noi Vă oferim posibilitatea de returnare a bunurilor nefolosite, chiar și după expirarea acestei perioade legislative și asta până la 60 de zile.

Bunurile trebuie să fie în ambalajul original, nedeteriorate, neutilizate și complete. Produsele asamblate nu pot fi returnate. În cazul în care doriți să returnați produsele deja deschise sau cu ambalajul deteriorat, pentru aceste bunuri se va percepe o taxă de 30% din prețul achiziționat. Utilizarea termenului prelungit pentru returnarea produselor achiziționate în magazinul nostru, nu este posibilă pentru produsele care au fost schimbate prin procesul de reclamare (înlocuirea unei piese) produse atipice (fabricate la comandă) și produsele din categoriile Bazar și Promoții.

Rezilierea contractului trebuie să includă identificarea cumpărătorului, numărul comenzii, denumirea exactă a produsului, modul de returnare a plății – nr. de cont bancar, adresa poștală și motivul rezilierii contractului. Odată cu rezilierea contractului cumpărătorul este obligat să livreze produsele vânzătorului în ambalajul original, cu toate accesoriile disponibile inclusiv toată documentația, manual de utilizare, scrisoare de garanție, dovada plății, eventuale cadouri primite la achiziție, toate părțile oricărui set sau colecție de mobilier, etc., la adresa depozitului nostru.

Mai multe informații despre rezilierea contractului pot fi găsite în Termeni și Condiții

Aceste dispoziții se aplică pentru comenzile plasate după 01.08.2018 și nu pot aplicate retroactiv. Această ofertă este valabilă doar pentru persoanele fizice – juridice nu.
Livrarea comenziilor
Livrarea mobilierului se face fie prin transportul nostru fie prin firmele de curierat.

- la comenzi peste 500 Lei transportul este GRATUIT
- la comenzi până la 500 Lei transportul este 40 Lei

Pentru informații mai detaliate Vă rugăm să vizitați secțiunea Livrarea comenziilor.

Timp de livrare
Timpul de livrare este afișat pentru fiecare produs sub butonul “Adăugați în coș“.

Suport clienți
Luni - Vineri: 9:00 - 19:00
Tel: 0312 294 517
info@zondo.ro