Actualizați-vă browserul
Browserul utilizat nu mai este compatibil. Pentru a vă putea oferi experiența cea mai plăcută actualizați browserul actual cu unul mai nou.

Dulap cu rafturi Kraz KRD1 (sosna andersen)

Livrare gratuită
Livrare gratuită
Versiunea din imagine: Sosna andersen
Dulap cu o ușă Kraz și cu uși mici în partea inferioară. Dulapul are un aspect masiv, are picioare și plinte sculptate și mânere metalice pe uși. Mobilați camera de zi, camera de ... Toată descrierea »
1 149 lei cu TVA
1 149 lei
-
+
Pe stoc 4-10 zile
Livrarea este Gratis! este perfect
Comandă telefonică/ Întrebare:
Codul produsului:
809062
Versiunea din imagine:
Sosna andersen
Înălțime:
193 cm
Lățime:
58 cm
Adâncime:
40 cm
Greutate:
41 kg
Garanție
24 luni

Descriere:

Dulap cu o ușă Kraz și cu uși mici în partea inferioară. Dulapul are un aspect masiv, are picioare și plinte sculptate și mânere metalice pe uși. Mobilați camera de zi, camera de studiu sau sufrageria cu această piesă interesantă. Dulapul se livrează pe versiunea color de pin andersen.

Material:

PAL laminat + MDF laminat

Mobilier gama Kraz:

Colecția de mobilier Kraz va fi cu siguranță alegerea potrivită pentru cei cărora le place stilul tradițional. Are un design mai masiv, elegant, cu plinte decorative și mânere metalice. La alegere multe pises, de la vitrine la comode, dulapuri, mese PC sau mese TV.

Finisaj de suprafață front:

laminată

Compoziție internă front:

PAL + MFD

Grosime front:

15 mm

Finisaj de suprafață cadru:

laminată

Compoziție internă cadru:

PAL + MFD

Grosime cadru:

15 mm

Compoziție internă mâner:

metal

Formă mâner:

Orizontal cu decorații

Culoare mâner:

Metalic

Atașare mâner:

șurub

Nr. rafturi:

4

Finisaj de suprafață rafturi:

laminată

Compoziție internă rafturi:

pal

Iluminat:

nu

Produse din aceeași categorie
1 439
Pe stoc > 5 buc
1 469
Pe stoc > 5 buc
1 539
În depozit extern 2 buc
519
Pe stoc > 5 buc
Aprecierile produsului:
100%
1x
A apreciat 1 clientul
Aveți întrebări? Vă ajutăm cu plăcere
Întrebați-ne
0312 294 517
Formular online
Oferte noutăți și promoții
Fiți primul care va știi despre promoțiile și noutățiile noastre. Prin logare sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale.
De acum nu veți mai rata reducerile sau noutățile noastre.
Dacă nu primiți informații despre noutățile noastre, aruncați o privire dacă nu au ajuns în spam
Garanția de returnare a bunurilor până în 60 de zile


Returnarea bunurilor până în 60 de zile
Cumpărătorul își rezervă dreptul de a rezilia contractul după condițiile legii despre protecția consumatorului, până în 14 zile de la ziua preluării bunurilor.

Cu toate acestea, noi Vă oferim posibilitatea de returnare a bunurilor nefolosite, chiar și după expirarea acestei perioade legislative și asta până la 60 de zile.

Bunurile trebuie să fie în ambalajul original, nedeteriorate, neutilizate și complete. Produsele asamblate nu pot fi returnate. În cazul în care doriți să returnați produsele deja deschise sau cu ambalajul deteriorat, pentru aceste bunuri se va percepe o taxă de 30% din prețul achiziționat. Utilizarea termenului prelungit pentru returnarea produselor achiziționate în magazinul nostru, nu este posibilă pentru produsele care au fost schimbate prin procesul de reclamare (înlocuirea unei piese) produse atipice (fabricate la comandă) și produsele din categoriile Bazar și Promoții.

Rezilierea contractului trebuie să includă identificarea cumpărătorului, numărul comenzii, denumirea exactă a produsului, modul de returnare a plății – nr. de cont bancar, adresa poștală și motivul rezilierii contractului. Odată cu rezilierea contractului cumpărătorul este obligat să livreze produsele vânzătorului în ambalajul original, cu toate accesoriile disponibile inclusiv toată documentația, manual de utilizare, scrisoare de garanție, dovada plății, eventuale cadouri primite la achiziție, toate părțile oricărui set sau colecție de mobilier, etc., la adresa depozitului nostru.

Mai multe informații despre rezilierea contractului pot fi găsite în Termeni și Condiții

Aceste dispoziții se aplică pentru comenzile plasate după 01.08.2018 și nu pot aplicate retroactiv. Această ofertă este valabilă doar pentru persoanele fizice – juridice nu.
en de livrare în cursul anului, înafara sărbătorilor. Odată cu apropierea sărbătorilor de Crăciun, capacitățile sunt în această perioadă aglomerată limitate - atât capacitățile producătorilor, furnizorilor, transportatorilor precum și capacitățile noastre de depozitare și logistică. Vom face totul pentru a livra comanda până de Crăciun însă pentru acest produs nu mai putem garanta acest lucru. Produsele cu garanția livrării până de Crăciun sunt etichetate în oferta noastră "până de Crăciun".
Livrarea comenziilor
Livrarea mobilierului se face fie prin transportul nostru fie prin firmele de curierat.

- la comenzi peste 1000 Lei transportul este GRATUIT
- la comenzi până la 1000 Lei transportul este 40 Lei

Pentru informații mai detaliate Vă rugăm să vizitați secțiunea Livrarea comenziilor.

Timp de livrare
Timpul de livrare este afișat pentru fiecare produs sub butonul “Adăugați în coș“.

Suport clienți
Luni - Vineri: 9:00 - 19:00
Tel: 0312 294 517
info@zondo.ro