Dulap de colț Kraz KKN1 (sosna andersen)

Moș Crăciun va face tot posibilul să livreze produsele, dar este posibil că nu va mai avea timp suficient. În momentul de față nu mai putem garanta 100% livrarea până de Crăciun.
Pe stoc Livrarea este de obicei până în 2 săptămâni
Versiunea din imagine: Sosna andersen
Comodă pe colț Kora practică în stilul rustic iese în evidență prin aspectul său masiv, picioarele decorate, plintele sculptate și prin versiunea elegantă a pinului andersen. Este... Toată descrierea »
759 lei cu TVA
759 lei
buc
Moș Crăciun va face tot posibilul să livreze produsele, dar este posibil că nu va mai avea timp suficient. În momentul de față nu mai putem garanta 100% livrarea până de Crăciun.
Pe stoc Livrarea este de obicei până în 2 săptămâni
Comandă telefonică/ Întrebare:
Codul produsului:
809042
Versiunea din imagine:
Sosna andersen
Înălțime:
97 cm
Lățime:
75 cm
Adâncime:
75 cm
Greutate:
35 kg
Garanție
24 luni
Descriere:
Comodă pe colț Kora practică în stilul rustic iese în evidență prin aspectul său masiv, picioarele decorate, plintele sculptate și prin versiunea elegantă a pinului andersen. Este potrivită în camere de zi a dvs., sufragerie, dormitoare și în camere de lucru.
Material:
PAL laminat + MDF laminat
Mobilier colecția Kora:
Dacă vreți să vă mobilați gospodăria într-un stil rustic și vă place aspectul mai tradițional al mobilei, atunci gama de modele Kora va fi pentru dvs. alegerea perfectă. Mobila Kora iese în evidență prin aspectul ei masiv, versiunea elegantă și închisă la culoare Samoa king, plinte decorative, mânere din metal și mai ales cu o gamă largă de dulapuri, dulăpioare, mese și alte elemente din care vă puteți alege pe acelea care sunt potrivite pentru dvs.
Produse din aceeași categorie
Comodă Kraz KK4
1 279 lei
Masă PC Kraz KB
1 359 lei
Aveți întrebări? Vă ajutăm cu plăcere
Întrebați-ne
0312 294 517
Formular online
Nu mai ratați nimic
Fiți primul care va știi despre promoțiile și noutățiile noastre. Prin logare sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale.
De acum nu veți mai rata reducerile sau noutățile noastre.
Dacă nu primiți informații despre noutățile noastre, aruncați o privire dacă nu au ajuns în spam
Garanția de returnare a bunurilor până în 60 de zile
Garanția de returnare

Returnarea bunurilor până în 60 de zile
Cumpărătorul își rezervă dreptul de a rezilia contractul după condițiile legii despre protecția consumatorului, până în 14 zile de la ziua preluării bunurilor.

Cu toate acestea, noi Vă oferim posibilitatea de returnare a bunurilor nefolosite, chiar și după expirarea acestei perioade legislative și asta până la 60 de zile.

Bunurile trebuie să fie în ambalajul original, nedeteriorate, neutilizate și complete. Produsele asamblate nu pot fi returnate. În cazul în care doriți să returnați produsele deja deschise sau cu ambalajul deteriorat, pentru aceste bunuri se va percepe o taxă de 30% din prețul achiziționat. Utilizarea termenului prelungit pentru returnarea produselor achiziționate în magazinul nostru, nu este posibilă pentru produsele care au fost schimbate prin procesul de reclamare (înlocuirea unei piese) produse atipice (fabricate la comandă) și produsele din categoriile Bazar și Promoții.

Rezilierea contractului trebuie să includă identificarea cumpărătorului, numărul comenzii, denumirea exactă a produsului, modul de returnare a plății – nr. de cont bancar, adresa poștală și motivul rezilierii contractului. Odată cu rezilierea contractului cumpărătorul este obligat să livreze produsele vânzătorului în ambalajul original, cu toate accesoriile disponibile inclusiv toată documentația, manual de utilizare, scrisoare de garanție, dovada plății, eventuale cadouri primite la achiziție, toate părțile oricărui set sau colecție de mobilier, etc., la adresa depozitului nostru.

Mai multe informații despre rezilierea contractului pot fi găsite în Termeni și Condiții

Aceste dispoziții se aplică pentru comenzile plasate după 01.08.2018 și nu pot aplicate retroactiv. Această ofertă este valabilă doar pentru persoanele fizice – juridice nu.
Livrarea comenziilor
Livrarea mobilierului se face fie prin transportul nostru fie prin firmele de curierat.

- la comenzi peste 2 000 Lei transportul este GRATUIT
- la comenzi până la 2 000 Lei transportul este 40 Lei

Pentru informații mai detaliate Vă rugăm să vizitați secțiunea Livrarea comenziilor.

Timp de livrare
Timpul de livrare este afișat pentru fiecare produs sub butonul “Adăugați în coș“.

Suport clienți
Luni - Vineri: 9:00 - 19:00
Tel: 0312 294 517
info@zondo.ro