Pat de o persoană 80 cm Peggie P8 (cu somieră și saltea)

Promo până la 17.2. Livrare gratuită
-27%
Până la 3-6 săptămâni
Livrarea este Gratis! este perfect
Livrare gratuită
Promo până la 17.2.
Versiunea din imagine: Prun Wallis
Colecția Peldon: Mobilier atractiv din punct de vedere vizual din gama Peldon va reîmprospăta interiorul dvs. Acest sistem de mobilier modern, prin aspectul său elegant și culorile... Toată descrierea »
1 789 lei Economisiți 489 lei (27%) 1 300 lei cu TVA
Promoția se termină în:
Versiunea color:
Prun Wallis
Prun Wallis
1 789 lei 1 300 lei
buc
Până la 3-6 săptămâni
Livrarea este Gratis! este perfect
Comandă telefonică/ Întrebare:
Codul produsului:
612068
Versiunea din imagine:
Prun Wallis
Înălțime:
69 cm
Lățime:
85 cm
Lungime:
206 cm
Greutate:
63 kg
Garanție
24 luni
Colecția Peldon:
Mobilier atractiv din punct de vedere vizual din gama Peldon va reîmprospăta interiorul dvs. Acest sistem de mobilier modern, prin aspectul său elegant și culorile plăcute va creea un loc perfect pentru petrecerea timpului și pentru odihnă. Marginile mobilierului sunt protejate de ABS de 2 mm. Grosimea plăcii corpului este de 22 mm (se aplică la paturi, dulapuri, mese de toaletă). Grosimea plăcii superioare este de 22 mm (se aplică la comode și dulapuri). Grosimea plăcii din față este de 16 mm. Paturile conțin ramă metalică și ridicare pe gaze.
Aveți întrebări? Vă ajutăm cu plăcere
Întrebați-ne
0312 294 517
Formular online
Oferte noutăți și promoții
Fiți primul care va știi despre promoțiile și noutățiile noastre. Prin logare sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale.
De acum nu veți mai rata reducerile sau noutățile noastre.
Dacă nu primiți informații despre noutățile noastre, aruncați o privire dacă nu au ajuns în spam
Garanția de returnare a bunurilor până în 60 de zile
Garanția de returnare

Returnarea bunurilor până în 60 de zile
Cumpărătorul își rezervă dreptul de a rezilia contractul după condițiile legii despre protecția consumatorului, până în 14 zile de la ziua preluării bunurilor.

Cu toate acestea, noi Vă oferim posibilitatea de returnare a bunurilor nefolosite, chiar și după expirarea acestei perioade legislative și asta până la 60 de zile.

Bunurile trebuie să fie în ambalajul original, nedeteriorate, neutilizate și complete. Produsele asamblate nu pot fi returnate. În cazul în care doriți să returnați produsele deja deschise sau cu ambalajul deteriorat, pentru aceste bunuri se va percepe o taxă de 30% din prețul achiziționat. Utilizarea termenului prelungit pentru returnarea produselor achiziționate în magazinul nostru, nu este posibilă pentru produsele care au fost schimbate prin procesul de reclamare (înlocuirea unei piese) produse atipice (fabricate la comandă) și produsele din categoriile Bazar și Promoții.

Rezilierea contractului trebuie să includă identificarea cumpărătorului, numărul comenzii, denumirea exactă a produsului, modul de returnare a plății – nr. de cont bancar, adresa poștală și motivul rezilierii contractului. Odată cu rezilierea contractului cumpărătorul este obligat să livreze produsele vânzătorului în ambalajul original, cu toate accesoriile disponibile inclusiv toată documentația, manual de utilizare, scrisoare de garanție, dovada plății, eventuale cadouri primite la achiziție, toate părțile oricărui set sau colecție de mobilier, etc., la adresa depozitului nostru.

Mai multe informații despre rezilierea contractului pot fi găsite în Termeni și Condiții

Aceste dispoziții se aplică pentru comenzile plasate după 01.08.2018 și nu pot aplicate retroactiv. Această ofertă este valabilă doar pentru persoanele fizice – juridice nu.
Livrarea comenziilor
Livrarea mobilierului se face fie prin transportul nostru fie prin firmele de curierat.

- la comenzi peste 500 Lei transportul este GRATUIT
- la comenzi până la 500 Lei transportul este 40 Lei

Pentru informații mai detaliate Vă rugăm să vizitați secțiunea Livrarea comenziilor.

Timp de livrare
Timpul de livrare este afișat pentru fiecare produs sub butonul “Adăugați în coș“.

Suport clienți
Luni - Vineri: 9:00 - 19:00
Tel: 0312 294 517
info@zondo.ro